Litsi on kasvanut hurjaa vauhtia sen jälkeen kun pääsi mullan pinnalle, ensimmäisen kuvan siitä lisäsin keskiviikkona ja sunnuntaihin mennessä mittaa oli tullut jo huomattavasti lisää:

Taimi on myös todella vankan tuntuinen, vaikka voisi luulla että nopealla kasvulla tulee vain hontelo lopputulos. Vaikka sisukkuuttahan taimet ovat osoittaneet jo sillä u-käännöksellään... :D Jälkeenpäin luin Langerin kirjasta että siemenet olisi kannattanut laittaa multaan sivuttain, jotta ne olisivat päässeet kasvamaan mahdollisimman vähällä vaivalla. Jälkiviisaus, paras viisaus... :P Etualalla näkyy myös seuraava kasvaja, se nousi näkyviin muutamaa päivää myöhemmin kun ensimmäinen taimi.

 

Viikonloppuna sorruin taas uuteen orkideaan... Ennestään niitä taitaa olla jo yhdeksän, mutta nyt on yksi lisää. :D Minimanissa oli myynnissä 2-vanaisia orkideoita, joista suurin osa oli kylläkin 3-vanaisia... Hetken niitä pyöriteltyäni huomasin 2-vanaisen, mutta haaroja ja nuppuja täynnä olevan orkidean, jonka kukkien väristä tulee mieleen rakastamani kirsikankukat. :) Se oli siis aivan pakko ostaa, hintaa 9,90

Kirsikankukka-look a like, nuppuja kolmisenkymmentä :)