Jos lähdetään tuoreimmasta päästä liikkeelle, pitää ensimmäiseksi esitellä uusin ylpeydenaiheeni: pitsisukat! Rakastuin niiden tekemisen helppouteen ja itseasiassa myös yllätyin siitä, olin aina kuvitellut kaikkea spesiaalia hankalatekoiseksi. Asiaa olisi tietysti voinut auttaa jos olisin lukenut ohjeen läpi jo joskus aikaisemmin...:D Lankana 7 veljestä.
 883303.jpg
Voisin "ylpeillä" myös edellistalvena tekemilläni lapasilla. Tein kahdet Kainuun Kukkalapaset (Suuri Käsityö 11-12/2006), toiset tummansinisellä pohjavärillä, toiset valkoisella. Lankana ohjeen mukaan Pirkanmaan Kotityön paksu Pirkkalanka. Samasta langasta tein myös kuvassa olevat pääkallolapaset . 883301.jpg
 Jottei menisi liian neulepainotteiseksi, näytän vielä ihanan nalletauluni.:) Tekemiseen meni aikaa melko paljon ja lukuisien karvojen väsääminen jälkipistoilla oli ärsyttävää, mutta lopputulos on ainakin omasta mielestäni todella suloinen. Lankaa tuli paketissa niin paljon että aikaan saisi toisenkin nalletaulun, pitäisi vain ostaa lisää aida-kangasta...:)
883399.jpg